Arjan Palthe aangesteld als fondsmanager van Triodos Global Equities Impact Fund

Triodos Investment Management heeft per 1 februari 2022 het team van fondsmanagers voor de beleggingen in aandelen versterkt met de benoeming van Arjan Palthe als fondsmanager van Triodos Global Equities Impact Fund.

Arjan werkt reeds meer dan 20 jaar in de financiële dienstverlening. Voordat hij bij Triodos Investment Management kwam, werkte hij als Senior Portfolio Manager Equity bij NN Investment Partners. Daarvoor werkte hij in vergelijkbare functies bij Allianz Global Investors, ABN AMRO Asset Management en Kempen Capital Management.

Arjan Palthe over zijn aanstelling: “Deze nieuwe uitdaging bij Triodos Investment Management biedt mij als fondsbeheerder een unieke kans om me aan te sluiten bij een succesvolle en echt duurzame impact belegger. Ik ben dan ook verheugd om bij Triodos aan de slag te gaan en in mijn nieuwe rol bij te dragen aan het genereren van positieve impact voor onze klanten.”

Triodos Global Equities Impact Fund, met meer dan EUR 1,1 miljard aan beheerd vermogen, streeft ernaar om positieve impact en een concurrerend rendement te genereren uit een geconcentreerde portefeuille van aandelen uitgegeven door large-capbedrijven die duurzame oplossingen bieden.

Share Button