De Top 50 Women in Sustainable Finance 2022

Bron
LOF

Met trots presenteren Lof en partner WIFS op  Internationale Vrouwendag de ‘Top 50 Women in Sustainable Finance 2022’. Lof heeft de handen ineen geslagen met platform Women In Financial Services (WIFS) voor de ‘Top 50 Women in Sustainable Finance 2022’ met bijhorende magazine special, helemaal in het teken van vrouwen en goed geld.

Met de Top 50 en het magazine zetten we voor het eerst in Nederland de spotlight op de relatie tussen vrouwelijk leiderschap en duurzaamheid in de financiële sector. De Top 50 werd samengesteld door een vakjury en zet vrouwen uit de financiële sector, die zich inzetten voor duurzaamheid, in het zonnetje. In de bijhorende, ruim honderd pagina’s tellende Lof uitgave vind je interviews met een aantal van deze vrouwen, meer interessante interviews met rolmodellen, portretten, tips en tricks voor duurzaam ondernemen en meer rondom het thema ‘Women in Sustainable Finance’.

Vorig jaar publiceerden initiatiefnemers Nicolette Loonen (founding partner TOSCA en oprichter WIFS) en Sylvia van Waveren (director Active Ownership, Robeco) de lijst voor het eerst op 8 maart, Internationale Vrouwendag, en dat was een daverend succes met een overweldigend aantal reacties op social media en in de pers. “Met de Top 50 willen we een podium geven aan vrouwen die zich inzetten voor duurzaamheid in de financiële sector.”

Share Button