Willy Bulsink benoemd als fondsmanager van Triodos Groenfonds

Triodos Investment Management heeft Willy Bulsink per 1 augustus 2022 benoemd als fondsmanager van Triodos Groenfonds.

Willy Bulsink is een zeer ervaren vermogensbeheerder met meer dan 25 jaar ervaring in de financiële sector. Hij trad in 2020 in dienst bij Triodos Investment Management als Senior Investment Manager, in welke rol hij werkte voor Triodos Groenfonds, Triodos Emerging Markets Renewable Energy Fund en de Triodos Financial Inclusion-fondsen. Voordat hij bij Triodos Investment Management kwam, werkte Willy in een vergelijkbare functie bij FMO. Daarvoor werkte hij bij Kempen &Co, ondermeer als Equity Analist. Willy heeft een master in Business Administration en Finance van de Universiteit van Maastricht.

“Klimaatverandering, verlies aan biodiversiteit en sociale ongelijkheid zijn onderwerpen waar ik een grote passie voor heb. Ik kijk er dan ook erg naar uit om deze rol als fondsmanager van Triodos Groenfonds op mij te nemen en met onze beleggingen een bijdrage te leveren aan met name de energietransitie, maar ook aan de bredere transitie naar duurzame landbouw, een duurzaam bebouwde omgeving en een circulaire economie”, aldus Willy Bulsink over zijn benoeming.

Triodos Groenfonds wordt gemanaged door een fondsmanagementteam, dat met deze benoeming bestaat uit Willy Bulsink en Greig Blackie, co-fondsmanager.

Share Button