Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer

Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer

Wanneer

28/09/2022    
14:00 - 16:00

Waar

Circl
GUSTAV MAHLERPLEIN 1B, Amsterdam

Jij als ondernemer wil een positieve impact maken op het klimaat en ziet circulariteit als grote kans. Maar voor circulair ondernemerschap en innovatie is financiering nog vaak een uitdaging. Wat voor financieringsvorm past het beste bij jouw propositie? En hoe kom je in contact met de financier die bij jou past? Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer helpt jou hierbij! Dus heb jij een circulaire onderneming en een concrete financieringsvraag? Lees hieronder verder en meld je aan!

Op 28 september organiseert Versnellingshuis NL Circulair in samenwerking met Circl – ABN AMRO en Circular Finance Lab Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer. Tijdens dit evenement kom je in contact met diverse financiers met ‘duurzaam geld’: van (familie)fonds en bank tot subsidiegever en impact investeerder. Bij de start van het programma gaan Hilde Sijbring [Circular Finance Lab / CoFoF], Elisa Achterberg [Circular Finance Lab] en Ellyne Bierman [Reflower] in gesprek over hoe de route tot financiering er uit kan zien, afhankelijk van het gekozen circulaire businessmodel én de fase waarin jouw onderneming zich bevindt. De aanwezige financiers vertellen dan ook wat zij voor financiering te bieden hebben en wat voor onderneming zij hiervoor zoeken.

Na de opening volgen meerdere rondes van speeddates tussen ondernemer en financier. Hierin kan een samenwerking tot stand komen en een financieringsbehoefte voor jouw ondernemingsplan, -uitbreiding of innovatieproject mogelijk beantwoord worden.

Het Duurzaam Geld is afkomstig van onder anderen

  • Seed funds
  • Informal investors
  • Impact investeerders
  • Subsidieverstrekkers
  • Banken

Met in dit programma onder andere

  • Hilde Sijbring, Founder STEF Collective
  • Elisa Achterberg, Project Manager Circular Finance, Sustainable Finance Lab
  • Ellyne Bierman – Hagen, Founder Reflower, de duurzame bloemenbieb.

Meer informatie/aanmelden

Share Button