Een kapitale draai aan de circulaire economie (fysiek én online)

Een kapitale draai aan de circulaire economie (fysiek én online)

Wanneer

08/02/2022    
20:00 - 21:30

Waar

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179, Amsterdam, Netherlands, 1019 HC

Heb je ooit gefantaseerd over een toekomst die zowel circulair als eerlijker verdeeld is? Een toekomst waarin eigendom verdwijnt en wordt ingeruild voor verantwoordelijkheid? En waarbij ook de financiering circulair is? Als je nu nieuwsgierig bent geworden, laat je dan inspireren in februari. Het Sustainable Finance Lab neemt je graag mee op reis naar deze droom beeldige toekomst.

Dit programma kun je weer fysiek bezoeken in onze zaal. Had je een online reservering en wil je toch fysiek komen? Annuleer dan je reservering en reserveer opnieuw voor een fysieke plek. Wij werken met de CoronaCheck-app voor toegang.
MET IN DIT PROGRAMMA ONDER ANDEREN
Elisa Achterberg
Founder Circular Finance Lab, Associate Sustainable Finance Lab
Anne-Marie Rakhorst
Voorzitter Transitieteam Consumptiegoederen
Nancy Bocken
Professor Sustainable Business Maastricht University, co-founder HOMIE
Hein Brekelmans
Head Sustainable Finance Desk at ABN AMRO Bank N.V.
Charles Mander
CFO Felyx

Met een paar financiële experts en circulaire ondernemers bespreken we hoe business en finance eruit zouden kunnen zien. Maar niet alleen droombeelden, ook de realiteit en de concrete stappen die nodig zijn om tot zo’n toekomst te komen zullen aan bod komen.

Elisa Achterberg presenteert deze avond zal een gedurfde toekomstvisie aan circulaire ondernemers en financiers. Gaan we dit realiseren?

Gratis aanmelden

Share Button