ABN AMRO tekent convenant over FSC-hout

Bron
ABN AMRO

Links


Vandaag heeft ABN AMRO een convenant getekend met FSC Nederland voor het gebruik van uitsluitend hout en houten producten met FSC-certificering bij de bouw en renovatie van haar gebouwen in Nederland. In het convenant spreekt ABN AMRO de intentie uit om vanaf 2004 voor 100% gebruik te maken van FSC-hout bij opdrachten tot renovatie of nieuwbouw.

Het gebruik van FSC-hout is een logisch gevolg van de Business Principles van ABN AMRO, die een leidraad vormen voor onder andere verantwoord sociaal gedrag en respect voor het milieu.

In aanwezigheid van Jesse Kuiper en Arjan Alkema van FSC Nederland en Arnold van Kreveld van het Wereld Natuur Fonds tekenden de directieleden Rob Mommers en Paul Loven, namens de Business Unit Nederland van ABN AMRO, het convenant. "Ook op deze manier trachten wij invulling te geven aan het begrip maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze manier van bewust omgaan met grondstoffen is een praktische invulling van onze intenties," aldus Rob Mommers.

Share Button