Groen beleggen bij CVB Bank

Duurzaam beleggen met belastingvoordeel kan nu ook bij CVB Bank met het ASN Groenprojectenfonds.

Groenprojectenfonds is een investering voor beleggers met oog voor het milieu. Dit fonds belegt voor minimaal 70% in zogenoemde groenprojecten. Het fonds geeft een extra vrijstelling van de vermogensrendementheffing tot een maximum van € 51.390 (2004) per persoon. Voor partners geldt een dubbele fiscale vrijstelling. Daarnaast geldt een heffingskorting van 1,3% over dit bedrag, dat aftrekbaar is van de belasting. Samen met de extra vrijstelling van vermogensrendementsheffing (1,2%) is een totaal fiscaal voordeel van 2,5% mogelijk.

Prima en stabiel koersrendement

De laatste jaren heeft het ASN Groenprojectenfonds een prima koersrendement behaald. Over de afgelopen drie jaren heeft het fonds een rendement laten zien van gemiddeld 4,5%*, exclusief het belastingvoordeel. Over de laatste 12 maanden noteerde het fonds zelfs een rendement van 6,6% (exclusief fiscaal voordeel).* De belegger in het ASN Groenprojectenfonds slaat twee vliegen in één klap: hij/zij helpt mee aan een milieuvriendelijke samenleving en profiteert, naast een prima koersrendement, van fiscaal voordeel.
* Bron: www.Morningstar.nl

CVB Bank is dé intermediairbank van Nederland en daardoor de ideale partner voor tussenpersonen die hun klant een volledig financieel dienstenpakket willen bieden. Door samenwerking met
CVB Bank breiden assurantiekantoren hun bestaande dienstenpakket uit met het assortiment bancaire diensten van CVB Bank. CVB Bank op haar beurt bouwt zo verder aan haar landelijke dekking.

Verspreid over Nederland werkt CVB Bank nu reeds samen met een netwerk van 350 onafhankelijke en professionele intermediairs. CVB Bank is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch.

Share Button