ASN Bank introduceert ASN Garantiebeleggen

Bron
ASN Bank

Particulieren weten sinds enige maanden langzaam hun weg naar de beurs terug te vinden. Tegelijkertijd hebben zij, na een aantal slechte beleggingsjaren, meer behoefte aan zekerheid. Daarom introduceert ASN Bank nu ASN Garantiebeleggen. Hierbij kan de klant de lage maar veilige rentestand op een spaardeposito combineren met de weer stijgende rendementen van beleggen in een duurzaam garantieproduct.

Anders dan de meeste garantieproducten, werkt ASN Garantiebeleggen niet met speculatieve opties die de koersrisico’s afdekken. ASN garantiebeleggen is voor de klant geheel transparant en de kosten zijn erg laag. De garantie wordt gevormd door volkomen veilige spaardeposito’s, waarvan de inleg uiteraard conform de duurzame ASN criteria wordt geïnvesteerd.

Garantiekeuze op maat
De klant legt met ASN Garantiebeleggen via een en hetzelfde rekeningnummer € 1000,- of meer in voor een periode van 5 of 10 jaar. Het gedeelte van het geld dat in een spaardeposito wordt gezet, zorgt voor de inleggarantie. Naar keuze is deze vast te stellen op 80%, 90% of 100%. ASN Bank maakt vervolgens een combinatie op maat van een storting in ASN Depositosparen en een belegging in het ASN Aandelenfonds.

Wereldwijd duurzaam beleggen
Het ASN Aandelenfonds, met een vermogen van € 220 miljoen, belegt wereldwijd in duurzaam werkende bedrijven en geeft op langere termijn uitzicht op een hoog rendement. Zo presteerde het fonds over 2003 met een rendement van 10,8% beter dan de AEX index. Over de afgelopen 10 jaar bedroeg het gemiddelde rendement 8,2% per jaar (gemeten per 31-3-2004).

Zonnig en duurzaam introductieaanbod
Als de klant voor 15 september 2004 een rekening ASN Garantiebeleggen opent en daarop € 1000,- of meer stort, ontvangt zij/hij een gratis Solarhorloge. Dit fraaie en duurzame horloge heeft een klein zonnepaneel als wijzerplaat, zodat er nooit een batterij hoeft te worden vervangen. Het horloge laadt zich bij normaal gebruik vanzelf op en loopt dankzij de ingebouwde ‘accu’ zelfs dagenlang door in het donker.

Grootste duurzame bank sinds 1960
ASN Bank zet zich in om de duurzaamheid van de samenleving te bevorderen en laat zich daar in haar economisch handelen door leiden. Economische groei mag volgens ASN Bank niet ten koste gaan van het milieu, de natuur, kwetsbare bevolkingsgroepen of anderszins worden afgewenteld op toekomstige generaties. In Nederland is ASN Bank marktleider. ASN Bank is actief op het gebied van beleggen, sparen, kredieten en hypotheken. Klanten kunnen bankieren via internet (www.asnbank.nl), post of telefoon. ASN Bank is opgericht in 1960 en maakt deel uit van de SNS Reaal Groep.

Share Button