Milieucentrum Utrecht organiseert op 28 september a.s. lezing over duurzaam beleggen

Milieucentrum Utrecht organiseert op dinsdag 28 september a.s. een lezing over mens-, natuur- en milieuvriendelijk sparen en beleggen.

Wie heeft besloten om wat geld opzij te zetten, wil natuurlijk een goed rendement. Maar wat te doen als dat geld ook moet bijdragen aan een duurzame toekomst en ver weg moet blijven van dubieuze zaken als de wapenindustrie of kernenergie? Wat zijn dan de mogelijkheden?

Die zijn talrijk, zo zal Pieter Landkroon van het onafhankelijke financiële adviesbureau De Eenhoorn uiteenzetten. Tegenwoordig zijn er legio mogelijkheden om groen te sparen of geld te beleggen in mens-, natuur- en milieuvriendelijke activiteiten. Duurzaam sparen en beleggen zijn volwassen geworden, met uitstekende rendementen en een breed scala aan opties.

Datum: dinsdag 28 september 2004;
Plaats: Milieucentrum Utrecht, Oudegracht 60, Utrecht;
Tijd: 20.00 – 22.00 uur.

Share Button