Het Rode Kruis en Triodos Bank werken samen.

Bij opening van een Kinder Groei Rekening en een Kinder Toekomst Plan schenkt Triodos Bank 5 euro aan het Rode Kruis. U kunt Het Rode Kruis ook steunen door de rente of een deel daarvan op de Triodos kinderspaarrekeningen of op de Triodos Internet Spaarrekening te schenken. De door u bestemde rente kunt u bij uw belastingaangifte als gift opvoeren.

Sparen bij Triodos Bank

Triodos Bank staat voor vernieuwend bankieren. De bank voert actief beleid ten aanzien van de ontwikkeling van o.a. biologische landbouw, kunst en cultuur, natuur en milieubescherming. Daarnaast zet de bank de bancaire kennis in op het gebied van ontwikkelingssamenwerking.

Als ouder of grootouder wilt u dat uw (klein)kind het goed heeft en later kan studeren of een huis kan kopen. Daarom kunt u nu al sparen voor de toekomst van uw (klein)kind. Triodos Bank heeft voor u twee kinderspaarrekeningen; de Kinder Groei Rekening waarbij het geld altijd opneembaar is en het Kinder Toekomst Plan waarbij het geld tot de 18e verjaardag van het kind vaststaat. Met Triodos Internet Spaarrekening spaart u 24-uur per dag waar en wanneer u maar wilt.

Share Button