Resultaten 2007 review Dow Jones Sustainability Indices: Wolters Kluwer in, Océ uit

De resultaten van de jaarlijkse review van de Dow Jones Sustainability Indices zijn bekend gemaakt. Voor de Nederlandse ondernemingen zijn de wijzingen beperkt: Wolters Kluwer is toegevoegd aan de Dow Jones World Sustainability Index. Océ is helaas verwijderd uit de Dow Jones Stoxx Sustainability Index. Akzo Nobel heeft het stokje overgenomen van DSM als "supersector leader" in de Dow Jones World Sustainability Index.

Naast Akzo Nobel zijn nog 3 Nederlandse bedrijven supersector leader: Philips (Dow Jones World Sustainability Index), Unilever (Food & Beverage) en TNT (Industrial Goods & Services)nog supersector leader.

De prestatie van TNT is echter bijzonder het vermelden waard. TNT werd in de overall ranking als nummer 1 geplaatst!

Share Button