Een lastig in te vullen begrip

Het opbouwen van een goed gespreide duurzame aandelenportefeuille is heel goed mogelijk, mits scherpslijperij wordt vermeden. De visie van een praktisch ingestelde vermogensbeheerder.

Groen is dé modekleur van deze tijd. En gelukkig maar. Steeds meer mensen worden zich bewust van de rekbaarheid van moeder natuur en beseffen dat de bomen niet tot aan de hemel groeien, zeker niet als die voortijdig worden gekapt.

Als het besef in daden moet worden omgezet, wordt de groene gedachte echter wat fletser. Een fietsvakantie blijft minder populair dan een vliegreis naar de zon. Hoewel het milieubewustzijn steeds meer in de dagelijkse huishouding doordringt, valt hier nog veel te winnen. Vandaar dat de overheid ingrijpt met verplichte roetfilters, spaarlampen en andere voorzetjes.

Lees het volledige artikel via de link (alleen voor FD-abonnees)

Share Button