PNO Media overhandigt 1e jaarverslag verantwoord beleggen aan ZEMBLA

Bron
PNO Media

Verantwoord beleggen voegt op de korte en lange termijn waarde toe aan het belegd pensioenvermogen en een goede corporate governance is een voorwaarde voor een verantwoorde bedrijfsvoering. Pensioenfonds PNO Media vindt het juist in de huidige economisch moeilijke tijden van belang te investeren in een duurzame samenleving. Het fonds overhandigde deze week het eerste exemplaar van zijn jaarverslag verantwoord beleggen 2008 aan Jos van Dongen, maker van het tv-programma ZEMBLA. Volgens PNO Media directeur Jeroen van der Put omdat "ZEMBLA met de aflevering ‘het clusterbom gevoel’ in 2007 een belangrijke aanjager is geweest om ons verantwoord beleggingsbeleid verder aan te scherpen en te vernieuwen".

Share Button