Investeer via crowdfunding in HYGENIQ: krachtige ecologische schoonmaakmiddelen

Investeer in HYGENIQ door een lening te verstrekken met een rente van 8% en looptijd van 5 jaar en vergroot de impact van deze ecologische schoonmaakmiddelen.

HYGENIQ ontwikkelt, produceert en levert een volledig assortiment reinigingsmiddelen- en onderhoudsproducten. Deze producten zijn 100% ecologisch, van hoogwaardige professionele kwaliteit en veilig voor mens, dier en milieu. We bieden 28 verschillende producten; van schimmelreiniger tot aan krachtige ontvettende reiniger voor ovens en grills. Sinds de oprichting in 2010 hebben wij ons gefocust op het Business to Business segment en leveren aan 1.500 klanten in verschillende industrieën. Deze klantengroep bestaat onder andere uit ziekenhuizen, bedrijven in de levensmiddelenindustrie als Bavaria, schoonmaakbedrijven en grote afnemers als de KLM. Hiermee bewijst HYGENIQ dat krachtige schoonmaakmiddelen die aan de hoogste eisen moeten voldoen, tegelijkertijd ecologisch en volledig biologisch afbreekbaar kunnen zijn.

Naast een brede Business to Business portfolio te hebben opgebouwd gaan wij nu de Europese consumentenmarkt veroveren. Om zo onze impact te vergroten. Onze consumentenproducten zijn inmiddels te koop via Bol.com en vanaf eind juni staan ze in de schappen van Albert Heijn.

Om deze stap mogelijk te maken is financiering nodig. Wij bieden u de kans om te investeren in HYGENIQ. Bouw mee aan het groene alternatief voor schoonmaakmiddelen door een lening te verstrekken met een rente van 8% en looptijd van 5 jaar.

Meer informatie/investeer nu

 

Share Button