Stefanie Fernández van Leeuwen-Leenman treedt toe tot directie ASN Bank

Partner

Stefanie Fernández van Leeuwen-Leenman is gestart als directeur Klant en Dienstverlening bij ASN Bank. In deze rol gaat zij zich inspannen om het duurzame productaanbod van ASN Bank en het klantcontact verder te ontwikkelen.

Arie Koornneef, directeur van ASN Bank: ‘We zijn verheugd om Stefanie Fernández van Leeuwen-Leenman te verwelkomen en samen met haar verder te bouwen aan de groei van ASN Bank. Deze is erop gericht om meer duurzame proposities aan te bieden en klanten te ondersteunen bij het maken van duurzame keuzes. Zo kunnen we nog meer impact maken op het gebied van klimaat, mensenrechten en biodiversiteit.’

Over Stefanie Fernández van Leeuwen – Leenman

In de rol van directeur klant en dienstverlening gaat Stefanie Fernández van Leeuwen – Leenman samen met Arie Koornneef verder invulling geven aan de strategie van ASN Bank. Stefanie was al werkzaam bij het moederbedrijf van ASN Bank, de Volksbank. Zij vervulde daar sinds 2015 achtereenvolgens de rollen van business change manager wonen, manager merk & marketing bij BLG Hypotheken en a.i. directielid van SNS. Ze heeft een sterke affiniteit met sociale thema’s als rechtvaardigheid, inclusiviteit en gelijkwaardigheid. Onderwerpen die van oudsher nauw gerelateerd zijn aan ASN Bank. Stefanie is getrouwd en moeder van twee kinderen.

Joyce van der Est naar de Volksbank

Directielid Joyce van der Est zet haar carrière voort als directeur bankieren binnen de Volksbank. Waar ze haar kennis van onder andere klant, betalen, sparen, beleggen en de bijbehorende processen gaat inzetten voor alle bankmerken van de Volksbank.

‘We zijn Joyce bijzonder dankbaar voor haar onmisbare inzet in de afgelopen 19 jaar voor de missie van ASN Bank, de groei in tevreden klanten en haar aandacht voor de medewerkers’, aldus Arie Koornneef.

Share Button