ASN Bank biedt nu ook duurzame schadeverzekeringen aan

Partner

Sinds kort is het mogelijk om via ASN Bank duurzame woonhuis-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekeringen af te sluiten. In geval van schade worden spullen niet automatisch door nieuwe vervangen. De optie wordt geboden om schade te laten te herstellen, of vervangen met tweedehands of refurbished materialen. De premie van de verzekeringen wordt volgens het ASN duurzaamheidsbeleid belegd in duurzame bedrijven, projecten en overheden. Twee procent van de premie wordt daarnaast belegd in innovatieve duurzame projecten. ASN Bank werkt voor de verzekeringen samen met a.s.r. schadeverzekeringen.

Patrick van den Bos, productmarketeer duurzaam verzekeren bij ASN Bank: “De schadeverzekeringen zijn duurzaam, maar ook voorbereid op de toekomst. Zo hebben we het eigen risico op stormschade automatisch afgedekt, omdat we door klimaatverandering steeds vaker extreem weer gaan meemaken. Daarnaast geloven we dat circulariteit de toekomst heeft, daarom is duurzaam herstel de standaard in plaats van zomaar vervangen voor iets nieuws.”

Krijg korting bij meerdere verzekeringen

Hoe meer verzekeringen je afsluit, hoe hoger je korting. Die korting krijg je automatisch vanaf je tweede verzekering die je afsluit voor ons verzekeringspakket. Je korting kan oplopen tot 4% van je totale premie.

Bekijk het Duurzaam Verzekeringspakket

Snel en duurzaam herstel van je spullen

Ontstaat er schade aan je spullen of aan je huis? Schade wordt op een duurzame manier hersteld als dat kan en als jij dat wilt.

  • Er wordt eerst gekeken of er hersteld kan worden. De herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd door bedrijven in het duurzaam herstelnetwerk van a.s.r. en hebben het keurmerk Groen Gedaan!

  • Mocht herstellen niet kunnen of je wilt dat niet, dan ontvang je een vergoeding.

  • Wij hechten ook waarde aan de spullen die je helpen te verduurzamen. Zo zijn je zonnepanelen, laadpaal en groen dak altijd meeverzekerd. En vormen een onderdeel van de premie die je betaalt. Ongeacht of je ze wel of niet hebt.
Share Button