OHV doet impact uitvraag bij woningbouwverenigingen

Partner

Al decennia lang hebben woningbouwverenigingen de mogelijkheid om zich te financieren voor sociale woningbouw met een AAA-rating, dankzij een uniek borgingstelsel. OHV Vermogensbeheer zet nu een extra stap door bij elke transactie de impact van de woningbouwverenigingen te meten en in kaart te brengen middels een uitvraag.

Deze uitvraag is ontworpen om de duurzaamheid en sociale meerwaarde van investeringen te waarborgen. Door de impact te meten en transparant te communiceren naar (institutionele) investeerders, streeft OHV Vermogensbeheer ernaar een brug te slaan tussen financiële prestaties en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

“Wij geloven dat investeringen niet alleen moeten renderen in financieel opzicht, maar ook een positieve maatschappelijke impact moeten hebben” aldus Erik Bakker, CEO van OHV Vermogensbeheer. “Daarom introduceren we deze extra stap, waarmee we de impact van elke transactie bij woningbouwverenigingen vaststellen. Op deze manier kunnen onze institutionele geldgevers erop vertrouwen dat hun middelen niet alleen financieel rendement opleveren, maar ook bijdragen aan sociale woningbouw, verduurzaming van de woningen en gemeenschapsontwikkeling.”

Over OHV Vermogensbeheer

OHV Vermogensbeheer is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van vermogensbeheer dat zicht richt op het bieden van op maat gemaakte beleggingsoplossingen voor particulieren en institutionele klanten. Met een sterke focus op duurzaam beleggen en een persoonlijke benadering, helpt OHV Vermogensbeheer klanten al sinds 1932 bij het realiseren van hun financiële doelstellingen op de lange termijn.

Share Button