FFP Jubileumcongres

FFP Jubileumcongres

Wanneer

20/04/2022    
09:30 - 19:00

Waar

NBC
Blokhoeve 1, Nieuwegein, 3438 LC

Wat mag je allemaal verwachten van het FFP Jubileumcongres? We ontmoeten je in de ochtend op het informatieplein in lentesfeer. Hans Stegeman, econoom en hoofdstrateeg bij Triodos Bank trapt af met een een pleidooi voor een radicaal nieuw economisch stelsel. Vervolgens heb je de keuze uit maar liefst 21 expertmeetings, verdeeld over verschillende rondes.

Klimaatdeskundige en dagvoorzitter Helga van Leur schetst ons in de middag de gevolgen van de klimmaatverandering. Keynote Damiaan Denys, filosoof en psychiater, geeft zijn visie over het leven na corona. Wij sluiten de congresdag af met een dinerbuffet.

Expertsessie Index of impact: (hoe) ga jij aan de slag met duurzaam beleggen?

Duurzaam beleggen: al zou je nog willen, je kunt er niet meer omheen. Iedereen is in een hoog tempo bezig om beleggingsportefeuilles te vergroenen. Er is een enorme opkomst van allerlei soorten ‘groene’ beleggingsfondsen. Maar hoe groen zijn die dan?

  • Kies je voor (passieve) ESG-indexfondsen, of zijn alleen (actieve) impactfondsen serieus duurzaam?
  • Lever je voor het behalen van duurzaam, maatschappelijk rendement financieel rendement in?
  • Hoe help je jouw klant de juiste keuzes te maken in het woud van duurzame beleggingen?
  • Helpen de nieuwe Europese regels jou hierbij?

Kortom: genoeg duurzame dillema’s! Welke rol neem jij in het verduurzamen van het vermogen van je klanten en welk verschil ga jij samen met je klanten maken? Van vragen naar antwoorden: daar gaan we samen met jou graag mee aan de slag tijdens deze Expertmeeting. Sprekers: Dirk Drukker (Investor Relationship Manager Triodos Investment Management) en Wouter van Leusen en Hubrien Meijaard (Partners Stan&Wende)

Bekijk hier het hele programma

 

Share Button