Masterclass: Duurzaamheid – klimaatverandering, de risico’s en de kansen

Masterclass: Duurzaamheid - klimaatverandering, de risico’s en de kansen

Wanneer

11/10/2017    
12:00 - 16:30

Waar

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179, Amsterdam, Netherlands, 1019 HC
De orkanen Harvey en Irma in de Verenigde Staten en de Golf van Mexico, en de ongekende regenval en overstromingen in Zuid-Azië, laten zien dat de bewijzen voor klimaatverandering zich opstapelen. Deze ontwikkeling heeft een grote impact op het beleggingsbeleid van institutionele beleggers, banken en vermogensbeheerders.
In deze masterclass staat de vraag centraal wat klimaatverandering betekent voor het risicobeleid in de portefeuille. Specialisten van deelnemende fondshuizen maken bovendien duidelijk dat de beleidsaanpassingen als gevolg van de klimaatverandering zo urgent zijn geworden, dat de onvermijdelijke energietransitie beleggers ook veel kansen biedt.

Kom 11 oktober naar Pakhuis de Zwijger en laat u inspireren!

Schrijf u hier in! *

 

Programma

Om 12 uur staat er een lunchbuffet klaar en om 13 uur start het programma tot ca 16.30 uur. Na de masterclass heeft u nog de gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en drankje. Binnenkort volgt nadere invulling van het programma.

Met een bijdrage van:

Giuseppe van der Helm
Moderator
Antoine Sorange
Head of ESG Research bij Amundi
Lisa Beavilain
Head of Sustainability & ESG bij BNP Paribas
Lodewijk van der Kroft 
Partner bij Comgest
Valeria Dinershteyn​
Responsible Investment Analyst bij Kempen

*De masterclass is gratis en is bestemd voor beleggingsadviseurs, private bankers en vermogensbeheerders. Asset managers van concurrerende partijen zijn uitgesloten van deelname.

Share Button