Pensioenwebinar

Pensioenwebinar

Wanneer

06/06/2023    
20:00 - 21:00

Waar

Webinar
nvt, Online

Volgende week weten we het zeker, gaat de nieuwe pensioenwet door per 1 juli? Het lijkt er wel op en als dat zo is, gaat er heel veel veranderen in ons pensioenlandschap. Niet alleen wat betreft de pensioenen van werkgevers-werknemers. Maar ook voor de pensioenen die je individueel kunt regelen in de vorm van lijfrente. Je kunt namelijk veel meer – fiscaal vriendelijk – pensioen gaan opbouwen! En dat met terugwerkende kracht. Vooral voor ondernemers en ZZP’ers interessant. En natuurlijk ook voor mensen die weinig of geen pensioen opbouwen in loondienst.

Kortom: meer dan genoeg om een webinar mee te vullen! Dat doet Stan & Wende dan ook: een speciaal pensioenwebinar op dinsdagavond 6 juni van 20.00 tot 21.00 uur.

Waar gaan we het over hebben:

  • Wat gaat er precies veranderen bij pensioen en lijfrente?
  • Voor wie is dit belangrijk en wat betekent dat voor jou?
  • Kansen door meer flexibiliteit en hogere fiscaal aftrekbare bedragen.
  • Is pensioen eigenlijk hetzelfde als lijfrente of banksparen?
  • Waar haal ik het beste rendement? En kan dat ook in duurzame beleggingen?
  • Kan ik overstappen van banksparen of met een polis? Kan ik hier hulp bij krijgen?

En welke vragen heb jij zelf hierover? Stel ze gerust van tevoren bij je aanmelding. Tijdens het webinar nemen we ruim de tijd om live alle vragen te beantwoorden.

Zoals bij onze eerdere webinars zal het weer druk worden, meld je dus snel aan om zeker te zijn dat je hier bij kunt zijn:

gratis aanmelden

 

Share Button
Kaart niet beschikbaar