Presentatie rapport financiering circulaire economie

Presentatie rapport financiering circulaire economie

Wanneer

16/01/2018    
15:15 - 17:00

Waar

Auditorium
Schouwburgstraat 2, Den Haag

Tijdens een bijeenkomst zal de policy paper gepresenteerd worden die het Sustainable Finance Lab en Circle Economy hebben geschreven over financiering van de circulaire economie op verzoek van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Hoogleraar Arnoud Boot, tevens voorzitter van SFL, zal het instrumentarium schetsen dat de overheid tot haar beschikking heeft om de financiering van de circulaire transitie naar het maatschappelijk gewenste niveau te brengen. Welke problemen lossen deze instrumenten op? En wat zijn voor- en nadelen van de verschillende instrumenten?

Anne-Marie Rakhorst (duurzaam ondernemer en bestuurder en tevens voorzitter van de transitieagenda Consumptiegoederen) zal hierop reageren, net als Hans Stegeman (hoofd onderzoek Triodos IM en voormalig hoofdeconoom Rabobank Nederland).

Locatie & Tijd

De presentatie zal plaatsvinden in het auditorium aan de Schouwburgstraat 2 in Den Haag tussen 15.15u (ontvangst vanaf 14.45) en 17.00u, een drankje na afloop.

Aanmelden

Aanmelding is noodzakelijk. Aanmelden kan tot uiterlijk 10 januari. Dat kan door een mail te versturen met ’16 januari’ als onderwerp naar V.I.Polouian@uu.nl.

Deze bijeenkomst maakt deel uit van de Week van de Circulaire Economie en is georganiseerd door: 

Hannie Vlug, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Rens van Tilburg, Sustainable Finance Lab

Harald Friedl, Circle Economy

Share Button