Sustainable Finance Lab bijeenkomst ‘Digitaal & Dienstbaar’

Sustainable Finance Lab bijeenkomst 'Digitaal & Dienstbaar'

Wanneer

20/11/2019    
20:00 - 22:00

Waar

Academiegebouw Universiteit Utrecht
Domplein 29, Utrecht, 3512 JE

Het huidige financieel- en geldstelsel kent nog altijd “fundamentele problemen”. Zestien leden van het Sustainable Finance Lab (SFL) stuurden hierover een brief aan de Tweede Kamer.

 De Tweede Kamer bespreekt binnenkort met de minister van Financiën de aanbevelingen die de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) eerder dit jaar deed in haar rapport ‘Geld en schuld’. De kabinetsreactie op het WRR-rapport biedt geen oplossingen. Daarom is  volgens SFL de Tweede Kamer nu aan zet.

 Het SFL organiseert op 20 november een publieksbijeenkomst omtrent het WRR-rapport met o.a. Casper de Vries (WRR), Peter Wierts (DNB), Yvonne van Rooy (oud commissaris ING), Sofie Faes (Verantwoordingsorgaan ABP), Teunis Brosens (ING), Bart Stellinga (WRR), Martijn Jeroen van der Linden (Ons Geld) en de SFL-leden Dirk BezemerKaren Maas, Clemens Kool en Mark Sanders.

De bijeenkomst vindt plaats in het Academiegebouw in Utrecht en vangt aan om 20.00. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst via deze link.

Share Button