Webinar ‘Samen onder de duurzame motorkap van RobecoSAM’

Webinar 'Samen onder de duurzame motorkap van RobecoSAM'

Wanneer

08/09/2021    
20:00 - 21:00

Waar

Webinar
nvt, Online

Het volgende webinar van Stan&Wende is op 8 september om 20.00 uur. Je krijgt dan weer een blik onder de duurzame motorkap van diverse beleggingsfondsen. Dit webinar zijn dat de goed presterende beleggingsfondsen van RobecoSAM die wij in onze portefeuilles voeren: Smart Energy Equities en Smart Water Equities (aandelen).

Onze duurzame portefeuilles doen het al jaren gewoon goed. Daar zijn natuurlijk meerdere redenen voor. Een belangrijk onderdeel is de fondsselectie. Wij kijken ieder jaar zorgvuldig welke fondsen we opnemen in onze portefeuilles. Wat is hun duurzame impact? Wat zijn de resultaten en de kosten?

In de portefeuilles meer en minder bekende fondsen en “fondshuizen”. Een voorbeeld van zo’n minder bekend fondshuis is RobecoSAM: Een dochter van Robeco en 100% duurzame club met veel goede fondsen. De Smart Energy en Smart Water aandelenfondsen zijn beiden zeer succesvolle fondsen met over een langere periode stabiele en bovengemiddelde resultaten.

Wij hebben deze fondsen ook in onze (lees jouw!) portefeuilles zitten, dus daar wil je natuurlijk zoveel mogelijk van weten! Daarom krijg je op 8 september een duidelijke blik onder de duurzame motorkap van de man die hier alles van weet: Meinhard Leuhery. Hij is bij Robeco Director Wholesale in Nederland en jullie mogen hem alles vragen!

Wij hebben zelf natuurlijk ook onze vragen, zoals:

  • Super duurzaam en super rendement; hoe doen jullie dat?
  • Wat zijn jullie concrete bijdragen van deze fondsen aan het milieu? Zoals CO2-uitstoot en waterverbruik?
  • Heb je voorbeelden van bijzondere en duurzame bedrijven waar jullie in beleggen?

Kortom: zeker weer een avond om te blokken in je agenda. Schrijf je direct in, dan ben je verzekerd van je online plek! En stel ook alvast je vragen, want zoals altijd nemen we bij dit webinar echt de tijd om die te beantwoorden.

 

Share Button
Kaart niet beschikbaar