Partnerpagina NN Investment Partners (NN IP)

Als duurzame vermogensbeheerder willen wij het rendement van onze klanten en de wereld waarin we leven verbeteren. Dit doen we door verder te kijken dan financiële prestaties, omdat de mensen waarvoor en waarmee wij werken meer vertegenwoordigen dan het vermogen dat wij beheren.

Wij beleggen verantwoord en passen ons steeds aan

Voor ons vermogensbeheer geloven wij dat actief beleggen onze klanten en de samenleving als geheel ten goede komt. We gebruiken data en technologie om onze beleggingsbenadering snel aan te kunnen passen aan veranderingen op de markten.

Op de lange termijn waarde creëren voor onze klanten

Markten zijn dynamisch, complex en niet volledig rationeel. Wij geloven dat een actieve aanpak op lange termijn waarde creëert. We gebruiken fundamentele analyse, realtime gegevens en kunstmatige intelligentie om te begrijpen wat van invloed is op het vermogen van onze klanten. We investeren verantwoord, omdat dit bijdraagt aan een duurzame toekomst en aantrekkelijke rendementen. Wij geloven dat deze combinatie leidt tot betere beleggingsresultaten.

Onze beleggingsovertuigingen

  1. Verantwoord beleggen draagt bij aan een duurzame toekomst en aantrekkelijk rendement
  2. Technologie en gedragsanalyse geven inzicht in markttrends en versterken het aanpassingsvermogen
  3. Inzicht in risico’s is cruciaal om robuuste rendementen te leveren
  4. Diversiteit in denken stimuleert creativiteit en voorspellingskracht
  5. Een open teamstructuur bevordert samenwerking tussen beleggingsprofessionals waarbij de kennis en vaardigheden van de teams optimaal wordt benut
  6. Het combineren van menselijke creativiteit en geautomatiseerde discipline leidt tot betere beslissingen

Onze expertises

Onze klanten hebben verschillende behoeften. Om hen te helpen hun doelen te bereiken, ontwikkelen wij een verscheidenheid aan beleggingsstrategieën. Lees meer over onze beleggingsaanpak en de teams die deze oplossingen aanbieden.