Triodos Bank introduceert Spaar Meer Rekening

Triodos Bank heeft een nieuwe duurzame spaarvorm: de Spaar Meer Rekening. Duurzaam sparen met toch een hoog rendement.

Als iets het sparen meer dan waard is, is het onze aarde wel. Daarom besteedt Triodos Bank zoveel mogelijk geld en aandacht aan de ontwikkeling van zonne- en windenergie, biologische landbouw en andere groene projecten. En wees eerlijk, eigenlijk zou elk weldenkend mens dat moeten doen. Maar soms vergeet je dat weleens in de jacht op een hoog rendement. Da’s nu niet meer nodig! Want Triodos Bank introduceert de Spaar Meer Rekening. Da’s rekening houden met mens,natuur en milieu. En toch een toprendement maken. De hoogste natuurvriendelijke rente die in Nederland te krijgen is! Op dit moment maar liefst 3,6% * Bent u nog groen op dit gebied?
Kies nú voor een onbespoten appeltje voor de dorst en bel gratis 0800 0222027 (dagelijks van 8.00 tot 23.00 uur, ook in het weekend) of vraag via de informatie knop op deze site per e-mail schriftelijke informatie aan.

’t Is lente, weet u een betere plek om met uw geld naartoe te gaan dan een bank in het groen?

*rente per 24 maart 2000, wijzigingen voorbehouden

Share Button