ASN Bank introduceert internetsp@ren

Bron
ASN Bank

De ASN Bank introduceert als eerste bank van Nederland de duurzame internetspaarrekening. Zo ontvangt u rente van maar liefst 4,1* procent! Bovendien investeert u in mens, dier en milieu. Met internetsp@ren van de ASN Bank heeft u 24 uur per dag toegang tot uw spaartegoed.

Snel, eenvoudig en veilig.
Transacties doet u eenvoudig via www.asnbank.nl. Dit gaat snel en veilig. Er is geen minimum inleg vereist en uw tegoed is onbeperkt en kosteloos opneembaar. ASN Internetsp@ren werkt volledig via internet. Daarom ontvangt u geen rekeningafschriften, opnameformulieren en opbergmap. Deze kostenbesparingen ontvangt u terug in de vorm van een extra hoge rente.

Open nu een rekening en ontvang gratis wandel- en fietstochten!

Wanneer u nu een rekening ASN Internetsp@ren opent, ontvangt u gratis een jaarabonnement bij On Track (normaal ¤ 11,50 per jaar). U heeft keus uit ruim 100 online voet-, fiets- en Roekoe kindertochten door de mooiste natuurgebieden in Nederland. Deze tochten zijn via internet (www.ontrack.nl) uit te printen. Wanneer u zich heeft aangemeld voor ASN Internetsp@ren, ontvangt u van de ASN Bank een code, waarmee u zichzelf kunt aanmelden als abonnee bij On Track

Share Button