Jaarvergaderingen beleggingsfondsen ASN Bank

Vrijdag 4 april a.s. houdt de ASN Bank vijf Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders van de door haar beheerde fondsen. Inmiddels hebben zich meer dan duizend aandeelhouders aangemeld om de dag bij te wonen. Naast de geplande vergaderingen staat er ook een themabijeenkomst met als titel ‘Bruggen Bouwen’ op het programma. Inleidingen hierover worden verzorgd door Silvia Borren, directeur Novib, Nico Roozen, Algemeen Secretaris van Solidaridad en Ewoud Goudswaard, algemeen directeur van de ASN Bank.

De bijeenkomst wordt gehouden van 09.30 uur tot 17.00 uur in de Amsterdamse Beurs van Berlage, Damrak 243.
Op de agenda staat onder meer de fusie van het ABF, het ASN Aandelenfonds en ASN Beleggingsfondsen N.V. Hierdoor worden de vier bestaande beursfondsen in beheer bij de ASN Bank, het ASN Aandelenfonds, het ABF, het ASN Obligatiefonds en het ASN Milieufonds, in één structuur ondergebracht. Het ABF zal verder gaan onder de naam ASN Mixfonds. Verder zal er aandacht worden besteed aan de wijzigingen in het beleggingsuniversum van de ASN Bank.
De toelichting op de cijfers en prestaties van de beursgenoteerde beleggingsfondsen zullen worden verzorgd door Guus van der Kamp, directeur van SNS Asset Management, de vermogensbeheerder van de ASN fondsen en Ab Engelsman, directeur van het beleggingsbedrijf van de ASN Bank.

Programma
Vanaf 09.30 uur Ontvangst en persregistratie
10.00 – 11.15 uur AvA ABF en AvA ASN Groenprojectenfonds (simultaan)
11.15 – 11.30 uur Pauze
11.30 – 12.45 uur Themabijeenkomst ‘Bruggen Bouwen’
12.45 – 13.30 uur Lunch
13.30 – 14.45 uur AvA Aandelenfonds en ASN-Novib Fonds (simultaan)
14.45 – 15.00 uur Pauze
15.00 – 16.15 uur AvA ASN Beleggingsfondsen N.V.
16.15 – 17.00 uur Afsluiting

U bent van harte welkom als gast bij deze bijeenkomst. Graag vernemen wij uw aanmelding voor donderdag 3 april 14.00 uur. U kunt zich aanmelden per e-mail bij marianne.wildenberg@asnbank.nl

Share Button