ASN Bank introduceert 2 nieuwe spaarvormen

Bron
ASN Bank

Wilt u duurzaam sparen en extra rente ontvangen over het bedrag dat minimaal een half kalenderjaar op uw rekening staat? Dat kan! De ASN Bank introduceert ASN Sparen Extra en ASN Milieusparen Extra. Over uw hele saldo ontvangt u sowieso een basisrente. En over het geld dat minimaal een half kalenderjaar op uw rekening staat, ontvangt u bovendien een extra rente. Hierdoor komt de totale rente uit op 3,0*%!

Zo werken ASN Sparen Extra en ASN Milieusparen Extra

Bij de berekening van de extra rente wordt uitgegeaan van het laagste saldo dat gedurende een half kalenderjaar (periode januari t/m juni en juli t/m december) op uw rekening heeft gestaan. Is uw spaarsaldo bijvoorbeeld € 5.000,- en u stort in hetzelfde halve kalenderjaar € 1.000,- bij, dan ontvangt u 1,5%* basisrente over € 6.000,- en bovendien 1,5%* extra rente over € 5.000,- (het laagste saldo op de rekening in het betreffende halve kalenderjaar).

Twee meetmomenten
Op 31 december en 30 juni kijken we wat het laagste saldo was van het afgelopen halve kalenderjaar. De rente wordt eens per jaar uitbetaald met valutadatum 1 januari. Bij het openen van een rekening ASN (Milieu)sparen Extra kunt u eenmalig profiteren van de extra rente, zonder dat uw spaargeld een half kalenderjaar op de rekening heeft gestaan.

In het kort

* Profiteer van een extra hoge rente tot 3,0%*
* Investeer in mens en dier, natuur en milieu met ASN Sparen Extra
* Investeer in natuur en milieu met ASN Milieusparen Extra
* Geen minimum inleg vereist
* Geen opnamekosten
* Tegoed direct opneembaar

Share Button