PGGM-beleggingsdirecteur Roderick Munsters vertrekt naar ABP

Bron
PGGM

Roderick Munsters, directeur Investments bij PGGM, wordt de opvolger van Jean Frijns als directeur Vermogensbeheer bij ABP. In die functie treedt hij tevens als lid toe tot de Directieraad van ABP. Hij zal op een nog nader te bepalen datum in het voorjaar van 2005 starten in zijn nieuwe functie.

Bestuursvoorzitter Hans Alders van PGGM over de overstap van Munsters: ’We zien Roderick met lede ogen vertrekken, maar tegelijkertijd is het verheugend dat deze zeer kundige belegger behouden blijft voor de pensioenwereld. Als architect van het innovatieve en succesvolle beleggingsbeleid van PGGM en pleitbezorger van corporate governance en duurzaam beleggen heeft hij ook internationaal respect afgedwongen. Mijn felicitaties gaan naar ABP.’

Roderick Munsters zelf over zijn benoeming: ‘Sommige vogels vliegen maar één keer. ABP is een van de grootste pensioenfondsen van de wereld. Maar de keerzijde is dat ik met pijn in het hart afscheid neem van PGGM en in het bijzonder van het fantastische team bij Investments. Gelukkig zullen we nog regelmatig met elkaar samenwerken.’

Drs. R.M.S.M. Munsters MFE is sinds 1997 lid van de Hoofddirectie en directeur Investments van pensioenfonds PGGM.

Share Button