Air France-KLM toegelaten tot FTSE4Good index

Luchtvaartgroep Air France-KLM is eind vorige week toegelaten tot de FTSE4Good index. Dat heeft het bedrijf vandaag (24 maart) bekend gemaakt. De FTSE4Good index is een immateriële graadmeter die aangeeft hoe hoog ondernemingen scoren in de omgang met sociale en milieutechnische zaken.

De erkenning voor Air France-KLM volgt op een onderzoek in de boekhouding door het Britse Ethical Investment Research Service.

CEO en bestuursvoorzitter Jean-Cyril Spinetta van Air France-KLM zegt in een reactie dat de toelating tot de index ‘een bevestiging is dat de luchtvaartgroep haar verantwoordelijkheden als zakelijke burger in acht neemt’.

Een goede positie op de lijst van ruim achthonderd gekwalificeerde bedrijven kan potentiële investeerders aantrekken.

Share Button