Benoeming Jeroen Jansen als directeur bij de ASN Bank

Bron
ASN Bank

Jeroen Jansen (1962) is benoemd als directeur bij de ASN Bank. De directie van de ASN Bank bestaat hiermee uit Ewoud Goudswaard, algemeen directeur, en Jeroen Jansen, directeur.

Jansen was sinds 2001 adjunct directeur bij de ASN Bank. Daarvoor was Jansen in verschillende management – en adviesfuncties werkzaam bij onder andere de Hollandse Koopmansbank, SNS Asset Management en SNS REAAL Groep.

Klip en klaar zeggen waar het op staat
De benoeming van Jansen valt samen met de absolute mijlpaal voor de ASN Bank van ruim 46.000 nieuwe klanten per ultimo oktober 2005. Deze recordgroei, waar menig Nederlandse grootbank jaloers op zal zijn, laat zien dat duurzaamheid en ethiek in combinatie met een goed rendement de toekomst hebben.

De ASN Bank zegt klip en klaar waar het op staat en de ASN Beleggingsfondsen hebben de meest transparante criteria van alle duurzame fondsen. Bankieren met passie is Jansen uit het hart gegrepen: ‘De ASN Bank bestaat dit jaar 45 jaar en maakt de grootste groei door uit haar geschiedenis. Wij zijn onderdeel van de oplossing en blijven niet hangen in de problemen. Over het algemeen kruipen alle duurzame beleggers bij elkaar op schoot, allemaal dezelfde aanpak. Ze zijn toch een beetje bang om echte keuzes te maken. De ASN Bank staat voor een positieve aanpak en blijft daarbij heldere keuzes maken. Grote duurzaamheids vraagstukken klein en toegankelijk maken met tastbare voorbeelden en een pragmatische aanpak, dat is wat mij aanspreekt bij de ASN Bank.’

Share Button