ASN introduceert ASN Small & Midcap Fonds

Bron
ASN Bank

Small is beautiful. Ook in het grote Europa. Veel kleine en middelgrote Europese ondernemingen presteerden de afgelopen jaren financieel beter dan grote multinationals. Ook op het gebied van duurzaamheid lopen kleinere bedrijven vaak voorop. Kortom, genoeg redenen voor de ASN Bank om het ASN Small & Midcap Fonds te introduceren

Duurzaam beleggen met extra groeipotentieel

Het ASN Small & Midcap Fonds wordt per 9 mei 2006 aan de Amsterdamse Effectenbeurs Euronext genoteerd. Dit fonds belegt in aandelen van meer dan 100 veelbelovende beursgenoteerde kleine en middelgrote ondernemingen in Europa. Ondernemingen die uitblinken in duurzaam ondernemen én in financiële resultaten. Bent u bereid en in staat om een hoger risico te nemen, dan biedt dit fonds een relatief hoge rendementsverwachting op langere termijn.

Vooruitzicht op een hoog totaalrendement

Het ASN Small & Midcap Fonds streeft naar een hoog financieel rendement op langere termijn. Dit komt met name voort uit koersstijgingen. Daarnaast ontvangt u jaarlijks dividend (afhankelijk van het resultaat). De dividenduitkering is een maand lang kosteloos opneembaar.

Dat het financiële rendement extra groeipotentieel biedt, blijkt wel uit de benchmark van het fonds, de Kempen/SNS Smaller Europe SRI Index. Dit is een speciale duurzaamheidsindex voor vergelijkbare kleinere Europese bedrijven, die in 2003 van start is gegaan. Over de afgelopen 3 kalenderjaren (2003 t/m 2005) noteerde deze index een gemiddeld rendement van maar liefst 28% per jaar! Hoewel rendementen uit het verleden uiteraard geen garanties voor de toekomst bieden, geeft dit wel een indicatie van de mogelijkheden. De fondsbeheerders zullen er alles aan doen om conform of beter dan de benchmark te presteren. De ASN Bank wil echter benadrukken dat u belegt in aandelen. En dat houdt altijd een hoger risico in.

Kosteloos instappen en gratis Groene Vakantiegids Europa!

Tijdens de introductieperiode van 8 april tot 1 juli 2006 kunt u kosteloos instappen, zonder de gebruikelijke 0,4% aankoopkosten. Bovendien ontvangt u, als u in deze periode in één keer € 250,- of meer stort, gratis een toepasselijke premie. Wij sturen u dan de Groene Vakantiegids Europa 2006 t.w.v. € 19,95 toe. Deze gids is een gezamenlijke uitgave van ECEAT en de ANWB en telt 656 pagina’s vol natuur, rust en ruimte, te vinden op 950 kleinschalige vakantieadressen door heel Europa. Maximaal één gids per rekeninghouder of combinatie van rekeninghouders (bij een en/of rekening).

Share Button