Bank voor mensen die een betere wereld wensen

Werknemers kiezen voor de Triodos Bank vanwege het ‘groene en sociale stempel’.

Een grote kraan op het terrein van Triodos Bank in Zeist verspert de weg. In de achtertuin wordt een groot, nieuw kantoor gebouwd. ‘Toen ik hier tien jaar geleden kwam werken, was ik medewerker nummer 33’, zegt Matthijs Bierman, directeur van de Nederlandse Triodosvestiging. ‘Nu zijn er 301 werknemers, van wie 180 in Zeist.’

Werknemers kiezen voor de Triodos Bank vanwege het ‘groene en sociale stempel’.

Een grote kraan op het terrein van Triodos Bank in Zeist verspert de weg. In de achtertuin wordt een groot, nieuw kantoor gebouwd. ‘Toen ik hier tien jaar geleden kwam werken, was ik medewerker nummer 33’, zegt Matthijs Bierman, directeur van de Nederlandse Triodosvestiging. ‘Nu zijn er 301 werknemers, van wie 180 in Zeist.’

Share Button