ASN Bank verhoogt rente op ASN Ideaalsparen naar 4%

Bron
ASN Bank

De ASN Bank verhoogt vandaag het rentetarief op haar succesvolle rekening ASN Ideaalsparen naar 4%. Sinds de introductie van dit product in februari 2005, openden al meer dan 100.000 klanten een rekening, waaronder vele nieuwe ASN Bank klanten. Niet verwonderlijk, want op vergelijkingssites als Independer.nl staat ASN Ideaalsparen al lange tijd bovenaan in het rijtje van de best renderende en direct opvraagbare spaarproducten. Daar komt bij dat de ASN Bank het ingelegde geld investeert in bedrijven en projecten die voldoen aan haar bijzondere duurzaamheidscriteria. Met die combinatie van duurzaamheid en hoge rente is de ASN Bank opnieuw voorloper in Nederland.

Alle vrijheid, zonder kosten
Voorwaarde van ASN Ideaalsparen is dat de rekeninghouder elke maand automatisch een bedrag van € 50,- tot € 250,- vanaf haar of zijn bank- of girorekening spaart. Over het snelgroeiende spaargeld verdient de klant dan de zeer hoge rente. Verder heeft men alle vrijheid, want het geld is altijd onbeperkt en kosteloos opneembaar. Ook kan de klant beschikken over een gratis (PVC-vrije) spaarbankpas. Daarmee kan men rechtstreeks vanaf de spaarrekening pinnen in winkels en contant geld opnemen bij alle geldautomaten in Nederland.

Duurzaam sparen gaat niet ten koste van rendement
Ewoud Goudswaard, algemeen directeur van de ASN Bank: ‘Met ASN Ideaalsparen laten wij nadrukkelijk zien dat duurzaam sparen en een hoge rente prima samengaan. Dat is nodig, omdat veel mensen nog steeds denken dat rekening houden met mens, dier en milieu automatisch betekent dat je rendement inlevert. Bij de ASN Bank is dat zeker niet zo, en dat blijven we bewijzen’

De ASN Bank
De ASN Bank zet zich in om de duurzaamheid van de samenleving te bevorderen en laat zich daar in haar economisch handelen door leiden. Economische groei mag volgens de ASN Bank niet ten koste gaan van het milieu, de natuur, kwetsbare bevolkingsgroepen of anderszins worden afgewenteld op toekomstige generaties. In Nederland is de ASN Bank voorloper op het gebied van duurzaam bankieren en actief op het gebied van beleggen, sparen en kredieten. De ruim 293.000 klanten (per 30-06-2006) kunnen bankieren via internet (www.asnbank.nl), per post of telefoon. ASN Bank is opgericht in 1960 en maakt deel uit van bank-verzekeraar SNS Reaal.

Share Button