Triodos Bank: No problemo

Een bank met wortels in de duurzame wereld heeft geen problemen. Wij dus niet. Dat stelt Peter Blom, directievoorzitter Triodos Bank. Hij reageert op de website van zijn bank op de kredietcrisis. “De huidige crisis op de financiële markten raakt ons maar in zeer beperkte mate. Triodos Bank is een heel gezonde bank die zich nooit met complexe investeringsproducten of aanverwante derivaten heeft bezig gehouden om de eenvoudige reden dat het niet past bij onze missie. Wij willen bijdragen aan duurzame ontwikkeling en transparantie bevorderen zodat de spaarder en belegger weet wat er met zijn geld gebeurt. Het is dus niet een kwestie van mazzel dat de crisis ons niet direct raakt maar het resultaat van bewust beleid.”

Lees het volledige artikel uit P-Plus via de link.

Share Button