ASN Bank/ Rabobank/ Triodos Bank winnen Consumentenbond Award

Gisteren werden in Amsterdam de Awards van de Consumentenbond uitgereikt. Na ruim 3000 inzendingen en bijna 16.000 stemmen zijn de winaars van de Topper en Flater Awards bekend. De Topper Award in de categorie Geld & Verzekering is gewonnen door ASN Bank/ Rabobank/ Triodos Bank als rotsen in de branding. Icesave spaarrekeningen kreeg in deze categorie de Flater uitgereikt.

Over de Consumentenbond Awards

Duizenden consumenten hebben gehoor gegeven aan de oproep van de Consumentenbond om een product/dienst in te dienen via de website. Uit de ruim 3000 inzendingen heeft een deskundig team van de Consumentenbond 8 goed gewaardeerde producten en diensten voor de Topper Awards genomineerd en 10 slecht gewaardeerde producten en diensten voor de Flater Awards. Bijna 16.000 consumenten hebben op deze nominaties gestemd. De producten/diensten met de meeste stemmen in de categorieën Elektronica & Communicatie en Geld & Verzekering hebben vandaag een Award in ontvangst mogen nemen. Dit nieuwe initiatief van de Consumentenbond zal jaarlijks terugkeren.

Share Button