ASN Bank verwelkomt 500.000ste klant

Bron
ASN Bank

Op 6 september jl. opende de 500.000ste klant een rekening bij de ASN Bank. Daarmee bevestigen wij onze positie als de grootste duurzame bank van Nederland.

"We zijn blij en dankbaar dat zoveel klanten ons hun vertrouwen schenken’, zegt Ewoud Goudswaard, algemeen directeur van de ASN Bank. ‘Het cijfer van een half miljoen klanten drukt uit dat veel mensen vertrouwen hebben in onze duurzame keuzes. Zij vinden dat wij een zinvolle bijdrage aan de maatschappij leveren doordat wij ons richten op thema’s als kinderarbeid, wapens, schone energie en eerlijke handel.’

In de eerste helft van 2010 nam het aantal klanten toe met ruim 5%. Het totaal beheerde vermogen steeg van 7,5 tot 8,8 miljard euro, vooral dankzij de groei van het spaargeld.

Share Button