Zwitserleven wint MVO award

Pensioenverzekeraar Zwitserleven heeft een MVO-award gewonnen, die afgelopen donderdag in de Amsterdam Convention Factory werd overhandigd tijdens de uitreiking van de Gouden Schilden 2011. De Gouden Schilden worden uitgereikt aan bedrijven die uitmuntendeprestaties leveren binnen de verzekeringswereld

Juryoordeel

Volgens de jury onderscheidt Zwitserleven zich van andere pensioenaanbieders door de aandacht voor MVO in zowel producten als bedrijfsvoering. Zwitserleven maakt het verschil met haar beleggingsbeleid, evenals door initiatieven als Zorgen met Gevoel ende MVO leiderschapsreis die momenteel gemaakt wordt door medewerkers van Zwitserleven.

Heldere communicatie en vooruitdenken

De jury gaf verder aan dat eerlijkheid, heldere communicatie en vooruitdenken zijn opgenomen in het primaire (MVO) proces van Zwitserleven. “Iets wat bijvoorbeeld tot uiting komt in onze nieuwe campagne Het voordeel van Vooruitdenken, maar ook in onzeklantcommunicatie. Wij geloven dat echte betrokkenheid bij de maatschappij de sleutel is tot herstel van vertrouwen in de financiële sector. Daarom is eind vorig jaar gekozen om MVO een integraal onderdeel van onze strategie te maken. Dan is het natuurlijkfantastisch om dat nu al bekroond te zien met een MVO-award,” aldus Maarten Edixhoven, Algemeen Directeur van Zwitserleven.

Eerder al werd Zwitserleven bekroond met het transparantiekeurmerk Eurosif.

Share Button