Eerste Nederlandse Week van het Duurzaam Beleggen

Bron
VBDO

De Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO) organiseert de week van 21 tot 27 november de ‘Week van het Duurzame Beleggen’. Doel is om beleggers en beleggingsadviseurs meer inzicht te geven in de duurzame opties die ze hebben bij het maken van beleggingskeuzes.

Duurzaam beleggen wordt steeds meer ‘mainstream’ en particuliere beleggers en beleggingsadviseurs hebben steeds meer behoefte aan goede informatie over duurzame financiële producten.

Daarom organiseert de VBDO samen met: ABN AMRO, ASN Bank, AEGON, BinckBank, Delta Lloyd, ING, Rabobank en Triodos Bank de ‘Week van het Duurzaam Beleggen’. De hele week zijn er acties rondom erantwoord en duurzaam beleggen. Samen laten we zien dat duurzaam beleggen winst is voor iedereen.

Share Button