Samenvoeging SNS Duurzaam Aandelenfonds en SNS Euro Aandelenfonds

Bron
SNS

Per 27 maart 2012 worden SNS Duurzaam Aandelenfonds en SNS Euro Aandelenfonds samengevoegd tot één subfonds, met als resultaat dat SNS Euro Aandelenfonds als subfonds, onder dezelfde naam en ISIN code, zal voortbestaan.

De notering van SNS Duurzaam Aandelenfonds zal worden beëindigd. Daarnaast zal de wijze worden aangepast waarop de beheervergoeding onttrokken wordt aan de subfondsen.

De directie voert de samenvoeging van de twee subfondsen uit in het kader van het stroomlijnen van haar fondsassortiment. In februari 2010 heeft SNS Beleggingsfondsen het beleggingsbeleid van haar fondsen verduurzaamd (met de introductie van het zogenaamde ESG-beleid). Voor SNS Euro Aandelenfonds heeft dit als gevolg gehad dat het beleggingsbeleid van dit fonds overeenkomt met dat van het SNS Duurzaam Aandelenfonds. De fondsen zijn daardoor vergelijkbaar geworden. Daarom heeft de directie besloten beide subfondsen samen te voegen tot één subfonds.

Share Button