ASN Duurzaam Mixfonds wint Groene Stier

Bron
ASN Bank

Het ASN Duurzaam Mixfonds heeft op donderdag 8 november de Groene Stier gewonnen. Dit is de Gouden Stier voor het beste duurzame beleggingsfonds.

Belegger.nl reikte de Gouden Stieren 2012 uit aan de koplopers in de financiële dienstverlening. De redactie van de website bepaalde na uitgebreid onderzoek wie in aanmerking kwamen voor een van de acht Gouden Stieren. Vervolgens koos een jury van deskundigen de winnaars.

De jury prees het ASN Duurzaam Mixfonds om de goede verhouding tussen risico en rendement, het groene, duurzame karakter en de lage kosten.

Aan de basis van het ASN Duurzaam Mixfonds stond ooit Het Andere Beleggingsfonds. Dit was het eerste ethische fonds dat, in 1991, een beursnotering kreeg. Dat maakt het ASN Duurzaam Mixfonds tot een van de oudste duurzame fondsen van Nederland. Wij zijn er trots op dat het fonds na zoveel jaar de erkenning van een Groene Stier heeft gekregen.

Share Button