SustainAlytics publiceert overzicht 5 jaren duurzaam beleggen in Nederland

SustainAlytics heeft een rapport gepubliceerd dat een overzicht geeft van de ontwikkelingen rond duurzaam beleggen in Nederland in de afgelopen 5 jaren.

De vooruitgang van verantwoord beleggen in Nederland over de afgelopen vijf jaar is aanzienlijk geweest en kent duidelijke positieve trends. De groei wordt ook weerspiegeld in Europa en over de hele wereld.

Het rapport onderzoekt de trends, de drijvende krachten, de kenmerken en de regionale context van de Nederlandse markt voor verantwoord beleggen. Op zijn beurt, het rapport benadrukt de diversiteit van de duurzame en verantwoorde landschap investeringen en demonstreert hoe de motivaties van de verschillende financiële instellingen kan resulteren in een breed scala van investeringen dringender.
 
Kijkend naar de evolutie van de markt voor verantwoord beleggen in Nederland over de afgelopen vijf jaar, verwachten we dat het zal blijven ontwikkelen over de hele linie, steeds geavanceerder en toepasselijk over nieuwe zakelijke praktijken en beleggingscategorieën.

Share Button