ASN Duurzaam Aandelenfonds wint Gouden Stier

Bron
ASN Bank

Op 7 november jl. won het ASN Duurzaam Aandelenfonds de Gouden Stier voor het beste beleggingsfonds van Nederland.

Diane Griffioen, directeur ASN Beleggingsfondsen: ‘Deze prijs maakt duidelijk dat beleggen op basis van duurzame uitgangspunten niet onder hoeft te doen voor regulier beleggen. Daarom ben ik er heel blij mee, zeker in dit jubileumjaar van het ASN Duurzaam Aandelenfonds.’

Het ASN Duurzaam Aandelenfonds bestaat dit jaar twintig jaar. Het was in 1993 het eerste duurzame aandelenfonds van Nederland.

Belegger.nl reikte de Gouden Stieren 2013 uit aan de koplopers in de financiële dienstverlening. De redactie van de website bepaalde na uitgebreid onderzoek wie in aanmerking kwamen voor een van de negen Gouden Stieren. Vervolgens koos een vakjury van beleggingsexperts de winnaars.

Share Button