Groenfondsen trekken aan door 1,9% belastingvoordeel

Bron
P+

De belangstelling voor Groenfondsen neemt weer toe, melden zowel de ASN Bank als Triodos. Dat komt omdat de afbouw van het fiscale voordeel is gestopt en de overheid maximaal toch nog 1,9 procent belastingvoordeel garandeert.

Dat belastingvoordeel komt bovenop het gewone fondsredement. Als gevolg van het Energieakkoord van de Sociaal Economische Raad worden er tal van windmolenparken op zee verwacht, naast het opstarten van lokale energie coöperaties en grootscheepse isolatie van oude huizenblokken en flats. Betrokken ondernemingen komen in aanmerking voor financiering van een Groenfonds. Deelnemers hoeven geen Rijkman Groenink te heten om op deze wijze iets terug te krijgen van hun betaalde belastingen, en bovendien een duurzame ontwikkeling te ondersteunen.

Lees het volledige artikel via de link.

Share Button