Morningstar zet ASN Duurzaam Smal & Midkap fonds ‘onder review’

De aankondiging van Kempen over diverse wijzigingen in haar beheerteams voor Europese en wereldwijde small-cap aandelefondsen is voor Morningstar reden om drie Kempen-fondsen en één fonds van ASN ‘Under Review’ te plaatsen.

Kempen kondigt diverse wijzigingen aan bij haar beheerteam voor Europese en wereldwijde small-cap aandelenfondsen dat is gevestigd is in Edinburgh. Dit team beheert een viertal Europese mid- en small-cap beleggingsfondsen voor Kempen en ASN, vandaar dat een fonds van dit laatste fondshuis ook betrokken is.Belangrijkste verandering is het vertrek van Simon Turner. Hij was één van de meer ervaren teamleden en gaat volgens Kempen weg om persoonlijke redenen. Binnen het team was hij samen met Mark McCullough eindverantwoordelijk als beheerder voor het Kempen (Lux) European Small-Cap Fund. Daarnaast was hij als analist verantwoordelijk voor het volgen van Scandinavische aandelen. Zijn vertrek raakt daarmee niet alleen dit fonds, maar ook de andere fondsen die door het team worden beheerd.

Share Button