Kempen (Lux) Sustainable Eur SmallCap best renderende duurzaam aandelenfonds in 2015

Het aandelenfonds Kempen (Lux) Sustainable Eur SmallCap is het best renderende Nederlandse duurzaam aandelenfonds in 2015 geweest met een rendement van 24,5%. Dit heeft de Nederlandse portal voor duurzaam beleggen en sparen www.duurzaam-beleggen.nl vandaag bekend gemaakt. Deze portal is in eigendom van Van der Molen Environmental Internet Services.

Evenals de voorgaande drie jaren hadden alle duurzame aandelenfondsen in 2015 een positief rendement. De AEX steeg in 2015 met 4,1%.

Na het Kempen (Lux) Sustainable Eur SmallCap bezet ASN Bank met maar liefst drie fondsen plaats 2 tot en met 4 in de ranking: ASN Duurzaam Aandelen Fonds (+20,4%), ASN Milieu & Waterfonds (+18,7%) en ASN Duurzaam Small&Mid Cap (+18,6%).

De rendementsgegevens zijn afkomstig van Morningstar.

Share Button