Gongslag markeert het 20-jarig bestaan van de VBDO

Bron
VBDO

Vandaag 3 februari luidt VBDO oprichter Piet Sprengers de gong op Beursplein 5 te Amsterdam. Sprengers opent hiermee niet alleen een nieuwe handelsdag, maar viert samen met duurzame Nederlandse beursgenoteerde ondernemingen het twintig jarig bestaan van de vereniging.

De VBDO maakt multinationals en beleggers al twee decennia bewust van hun kansen en mogelijkheden om bij te dragen aan een duurzame kapitaalmarkt. Dit doet de VBDO door onderzoek te doen, (netwerk)bijeenkomsten te organiseren en vragen te stellen over duurzaamheid op aandeelhoudersvergaderingen.

Naast Piet Sprengers (Hoofd Duurzaamheidsbeleid & Onderzoek van de ASN Bank) staan ook vertegenwoordigers van Unilever, PostNL, Heineken, Standard Life investments, a.s.r. en leden van het Bestuur en de Raad van Advies van de VBDO op het balkon.

Op 4 februari viert de VBDO haar jubileumjaar met het feestelijke congres ‘Investing with impact’ in Utrecht.

Share Button