Paneldiscussie: Hoe verder na COP21: Perspectieven voor beleggers

Nordea, de grootste financiële dienstverlener van Noord-Europa, organiseert op 8 maart in Amsterdam een paneldiscussie over ‘ Hoe verder na COP21: Perspectieven voor beleggers’ Het is inmiddels langer dan twee maanden geleden dat de klimaatovereenkomst in Parijs formeel werd aangenomen. Wat zijn de gevolgen hiervan voor professionele beleggers? Waarom is COP21 eigenlijk belangrijk voor beleggers? En hoe kunnen beleggers zekerstellen dat klimaatverandering wordt meegenomen in de portefeuille?

Nordea, de grootste financiële dienstverlener van Noord-Europa, organiseert op 8 maart in Amsterdam een paneldiscussie waarin deze vraagstukken aan bod komen. De volgende SRI experts zullen aan de discussie deelnemen:

* Sasja Beslik, Head of Responsible Investment, Nordea Asset Management

* Marieke de Leede, Director Responsible Investment at Kempen Capital Management
* Jochen Harkema, SRI analyst, ING Investment Office
* Floris Lambrechtsen, partner and co-founder of Double-Dividend

De paneldiscussie zal worden gemodereerd door François Passant, Global Head of Marketing en Business Management bij Nordea Asset Management, voorheen directeur van de Europese vereniging van duurzame beleggers (EUROSIF). De sessie zal vanaf 16:30 uur plaatsvinden in het ‘Rosarium’ te Amsterdam (Amstelpark, Europaboulevard, 1083 HZ Amsterdam) en wordt afgesloten met een borrel.

Mocht u uzelf willen aanmelden om de paneldiscussie bij te wonen dan kan dit door een email te sturen naar nordea@citysavvy.com.

Share Button