Geld verdienen met een schoon geweten

Bron
NRC

Wie zijn geld duurzaam wil beleggen, heeft weinig baat bij een rondje Google. Zo ongeveer elke financiële instelling presenteert zich als aanbieder. Gouden tip: bedenk waarom je een duurzame belegging wilt. Vaak is zoekmachine Google een goed beginpunt. Maar dat geldt niet voor wie duurzaam wil gaan beleggen. Rabobank, Achmea, Triodos, ASN, ING, Theodoor Gilissen‎, Binck, Van Lanschot: zo ongeveer elke denkbare financiële instelling komt naar voren als je ‘duurzaam beleggen’ invoert als zoekopdracht.

Een oerwoud van aanbieders dus. Veel wijzer word je niet van al die websites, anders dan dat de ene financiële instelling kiest voor een bos als illustratie van duurzaam beleggen en de ander de voorkeur geeft aan een bellen blazend kind. Een stappenplan voor wie een betere basis zoekt voor zijn keuze.

Lees het volledige artikel

Share Button