Doorgaan.nl investeert grootschalig in MVO

Sinds de start van crowdfunding platform Doorgaan.nl in 2014 hebben er 120 projecten op het platform gestaan, waarvan ruim 80 procent Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemingen zijn. De echte ‘crowd’ fund door middel van likes en shares op Facebook, hieruit blijkt dat MVO ondernemingen populair zijn bij het grote publiek. In totaal hebben 55 ondernemingen funding ontvangen met een totaal van ruim 1,9 miljoen euro.

Fundingbedragen van deze projecten lopen uiteen van  2.500  tot  150.000 euro. Het eerste halfjaar van 2016 stonden er 21 ondernemers op het platform, waarvan 8 een investering hebben ontvangen. Op dit moment zijn er 3 lopende projecten waarbij de ondernemers voorbereid worden op hun crowdfundingscampagne. Doorgaan.nl biedt ook persoonlijke begeleiding aan de ondernemer, zowel voor-, tijdens- als na de crowdfunding periode.

Lees het volledige artikel

Share Button